VALMENNUS

Personal Training valmennus tapahtuu meillä Marian johdolla.
Valmennuksessa on tärkeässä roolissa valmentajan osallistuminen aktiivisesti harjoittelun kulkuun.

PT tyylejä on monia, mutta meillä harjoittelu on keskittynyttä, ja tehdään vahvalla tempolla jokaisen harjoituskerran läpi.
Marian pitkä kokemus auttaa harjoittelijaa nostaman tai laskemaan intensiteettiä päivän ja kunnon mukaan. Harjoittelijan itselleen asettamista tavoitteista ei tingitä, mutta jokaisen treenikerran tilanne otetaan aina huomioon.

Aloittelijasta kilpailijoihin

Valmentajan tai valmennuspaketin käyttäminen mahdollistaa aloittelijan tai lajia vaihtavan nopean pääsyn treenirytmiin. PT auttaa löytämään oikeat tekniikat ja treenaamisen tempon. Tyypillisesti harjoittelijat siirtyvät ohjatun kauden jälkeen kokonaan itsenäiseen harjoitteluun, tai PT-tunteja voidaan ottaa ylläpitävänä ja ohjaavana elementtinä pidemmällä aikavälillä mukaan tarkistuspisteiksi.

Kokonaisvaltaisemmat painonhallinta- ja kilpailuvalmennukset tehdään pidemmillä aikajänteillä. Painonhallinta voi tarkoittaa painon pudottamista, mutta myös painon nostamista lihasmassan lisäyksen muodossa. Molemmista on hyötyä!

Ravintovalmennus voi myös tarkoittaa monia eri asioita. Yksi on painon putoamiseen tähtäävä suunnitelma. Toinen hyötyy selkeän ohjelman tekemistä ja sen itsenäistä seuraamista. Ravintovalmennus voi tarpeen mukaan tarkoittaa myös pidemmän ajan seurantaa ja tarkistamista harjoittelun tulosten ja tavoitteiden mukaan. Ravinto-ohjelma voidaan tehdä lihasmassan kasvattamiseen tähtääväksi, sekä miehille että naisille, vanhemmille ja nuoremmille.

Pitkän kokemuksen ja Marian oman kilpavalmennus- ja kilpailutaustan vuoksi meillä on antaa testatut ja toimivat vinkit. Omasta kokemuksestamme tiedämme, että ne toimivat jos ohjeita noudatetaan harjoittelun ohella.

Treeniryhmät saadaan järjestymään tarpeen mukaan. Ryhmät voivat koostua kaveriporukasta, salin jäsenistä jotka haluavat treenivinkkejä tai jonkun harjoitteluteeman. Teemoja on monia, kuten voima, räjähtävyys, painonpudotus, lihasmassan kasvu, harjoitustekniikoiden opiskelu, tai vaikka kokeneiden treenaajien kanssa harjoittelu treenirytmin muuttamiseksi.

kisatausta

Ammatti

Y-TUNNUS: 3208935-3
Asemantie 1 A
03100 NUMMELA
050 331 3387
info@proamgym.fi

Päivystämme:
MA-PE 16-18 ja LA 10-12
Avainkortilla 24/7

Vieritä ylös