PRO-AM GYM

Pro Am Gym on Nummelan ytimessä täysin samassa paikassa, jossa toimi aikoinaan vihtiläisten suosima kuntosali, jolla nykyiset omistajatkin treenasivat hieman nuorempina. Kuntosalin suunnittelu, toteutus ja laitevalinnat on tehty kehonrakennusta ja fitness-lajeja palvelevaksi. Vaikka sali on erityisen toimiva kovaankin tavoitteelliseen treenaamiseen, toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki liikkujat tasoon tai ikään katsomatta.

Pro Am Gymillä panostetaan henkilökohtaiseen ohjaukseen. Me haluamme auttaa, kannustaa ja neuvoa. Tarjoamme kuntosaliympäristön, joka on klassinen bodybuilding-sali. Huolella valittu kalusto ja koneet toimivat hyvin, ja sali halutaan pitää siistinä ja valoisana. ”Treenataan kovaa, mutta pidetään kivaa”, on tavoitteemme. Klassiseen salikulttuuriin kuuluen toivomme että vanhemmat ja kokeneemmat, usein jopa kilpailleet jäsenet neuvovat ja jakavat osaamistaan, vinkkejään, ja vaihtavat treenitekniikoita keskenään.

Salillamme treenaamisen tulee mielekäs kokemus myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin käyttänet kuntosalia paljon. Myös nuoret treenaajat ovat tervetulleita salillemme – opastamme ja neuvomme mielellämme.

Ryhmäliikuntaa me emme tarjoa. Meillä on itsekseen treenaavia kuntoliikkujia, muiden urheilulajien oheisharjoittelijoita, painonhallintaan keskittyviä, sekä kilpailuihin treenaavia jäseniä. Salillamme treenaa eri lajien nykyisiä ja entisiä kilpaurheilijoita.

Kuntosalille on avainnapilla tai koodilla pääsy 24/7. Me olemme aktiivisesti paikalla, tervetuloa mukaan!

Lämmittely

Irtopainot

Kuntosali

Kuntosali

Y-TUNNUS: 3208935-3
Asemantie 1 A
03100 NUMMELA
050 331 3387
info@proamgym.fi

Päivystämme:
MA-PE 16-18 ja LA 10-12
Avainkortilla 24/7

Scroll to Top